Over mij

 

Kleurrijke levensstijl en meer energie

Ik geloof dat kleur meer energie geeft.

Over mij: Het is mijn missie om jou bewust te maken wat kleur voor energie kan geven zodat je in de toekomst een betere versie van jezelf wordt. Je hebt weer bergen energie en geniet volop. Als je iets wil veranderen moet je als eerste je bewustwording ook wel mindset veranderen. De laatste jaren merkte ik dat ik steeds minder energie had en de dagen erg lang duurde. Alles in het leven begon een sleur te worden. Werken, de kids, het huishouden , etc. Ik kon slecht ontspannen en dronk geregeld een wijntje en voor sporten daar had ik de puf helemaal niet meer voor. Uiteindelijk vond ik dat het tijd was voor verandering. Na diverse programma’s van andere gevolgd te hebben kwam ik met het idee dat het ook op mijn manier kon.

Voeg gewoon een beetje meer kleur toe aan je leven.

Het programma wat ontstond heb ik uiteraard zelf ook geprobeerd. Het gaf mij energie, houvast en ik vond de diversiteit erg leuk.

Ik bied laagdrempellige programma’s aan die je gewoon vanuit huis kunt uitvoeren. Waag de gok en laat je verrassen wat kleur met je kan doen.

denise rodenburg

Over Denise

Weetjes over mij!

denise

ALS JE ME ZOU KENNEN ZOU JE WETEN DAT IK….

  • ..gek ben op kleur
  • ..een tikkeltje (prettig)gestoord ben
  • ..dol ben op salades. Lekkere carpaccio salades en salades met tomaat, feta en komkommer.
  • ..graag een wijntje drink
  • ..heel graag series kijk zoals Grey’s anatomy, The originals en The last kingdom
  • ..een gezellige kletskous ben