Happy colour mastery

 

Hoi daar, kleurexpert in spe! Wil je niet alleen een meester worden in het gebruik van kleur om je happy te voelen, maar ook je chakra’s en edelstenen in balans brengen? Nou, dan hebben we goed nieuws voor jou!

Ons online programma gaat niet alleen over de psychologie van kleur en het kiezen van de juiste kleuren om te dragen, maar we hebben ook een uitgebreide sectie over edelstenen en chakra’s.

Dus als je je afvraagt ​​hoe je die chakra’s van jou weer in evenwicht kunt brengen, dan hebben we de antwoorden! Van rode jaspis voor je wortelchakra tot blauwe saffier voor je keelchakra, we behandelen alle edelstenen en hun kleuren die je nodig hebt om je chakra’s weer in balans te brengen.

En het beste deel? We hebben ook praktische tips en trucs om deze edelstenen te gebruiken in je dagelijks leven. Of het nu gaat om het maken van een chakra-gebalanceerde smoothie of het dragen van een edelsteenarmband, we hebben alles wat je nodig hebt om je chakra’s te laten zingen als een kanarie.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor ons online programma en word niet alleen een kleurexpert, maar ook een chakra-edelsteen-magisch genie!

happy colour mastery